bw-logo

Válogasson többezer termék közül webáruházunkból!

Hegesztéstechnika

Az ESAB világviszonylatban vezető helyet tölt be a hegesztő- és vágóberendezések, valamint a hegesztőanyagok előállításában. Nálunk minden szükséges kiegészítőt megtalál.

Kisgépszervíz

Vállaljuk Makita, Milwaukee kisgépek, illetve fűnyírók karbantartását, garanciális és garancián túli szervizelését telephelyünkön rövid határidővel. Kérje kedvezménykártyáját a helyben vásárolt termékekre a pénztárnál.

Tisztítástechnika

Karcher a világpiac vezető! Magasnyomású mosók, nagyteljesítményű porszívok, gőztísztítók, szőnyegtisztítók, padlósúrolók, seprő és seprő- szívó gépepek, tartozékok, kaphatók üzleteinkben, webáruházunkban. Kérjen ingyenes szaktanácsadást üzleteinkben!

Kisgépek, fúró és csiszolástechnika

Makita, Milwaukee  fúró és  ütvefúrók, csíszolók, vésőgépek  és kiegészítők teljes palettája megtalálható üzletünkben. Ingyenes szaktanácsadás tapasztalt munkatársainktól.

Rögzítéstechnika


Csavarok, kötőelemek, bilincsek tiplik, kötegelők,
Fischer termékek széles választéka mindkét üzletünkben

Gépkölcsönzés


Ha nem akarsz vásárolni, akkor Bérelj!
Gépkölcsönzés akár pár órára, -napra is!

Ipari gázok


A Flex-Fény az ipari gázok széles választékát kínálja vevőinek, úgymint oxigén, nitrogén, hidrogén, argon, szén-dioxid, hélium, illetve különféle gázkeverékek

Vasanyagok


Építkezések fontos elemei széles választékban: vascső, zártszelvény, L vas, U vas, acéllemez… raktárról!

Rólunk

Cégünk, a Flex-Fény Hegesztéstechnikai- és Szerszám Kereskedőház Kft. jogelődje 1994.-ben alakult meg Mosonmagyaróváron, családi vállalkozásként. Kezdetben hegesztéstechnika és csiszoló anyagok forgalmazásával foglalkozott mintegy 40 m2-es bérelt üzletben. A vásárlóink részéről felmerülő igény hatására kezdtük meg kézi szerszámok és elektromos kéziszerszámok forgalmazását. A gyors fejlődésnek köszönhetően mind az üzlet mérete, mind tevékenysége folyamatosan bővült. Ma már mintegy 1000 m2-en (Mosonmagyaróváron és Győrben) foglalkozunk hegesztéstechnikai-, csiszolástechnikai eszközök, kézi- és elektromos szerszámok, maró- forgácsoló eszközök, munkavédelmi felszerelések, kötőelemek, ipari gázok forgalmazásával.

Miért válasszon minket?

Nálunk nincs, hogy nincs raktáron!

Folyamatos rendelkezésre állás

Ránk minden nap, minden órában számíthat! Felkészült munkatársaink megtalálják a gyors és költséghatékony megoldást az Önök problémára!

Kiemelkedően magas árukészlet

Szinte azonnal minden igényt ki tudunk szolgálni! Legyen szó egy elhasználódott alkatrészről, vagy egy fontos szerszámról, nálunk biztosan megtalálja!

Szervíz

Legyen szó kisebb, vagy nagyobb javításról, helyszíni, vagy műhelyben történő hibaelhárításról. Ránk mindig számíthat!

Gyorsan, rugalmasan, precízen

Rugalmasan dolgozunk, mert nálunk az Ön igénye diktál! Precízek vagyunk, mert ön tökéletes megoldást vár tőlünk!

Szaktanácsadás - dolgozzon profikkal

Felkészült és nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink minden esetben megtalálják a gyors, célravezető, és költséghatékony megoldást.

Online vásárlás

Termékeinket megvásárolhatja a szerszamstore.hu webáruházunkból is. A kívánt terméket rövid határidővel házhoz szállítjuk.

Történetünk röviden

1994

Családi vállalkozás indítása Mosonmagyaróváron

mintegy 40 m2-es bérelt üzletben. Az alapításakor 1 főt foglalkoztató cég mára már közel 30 főt számlál több mint 1000 m2-en.

2002

"3e" szerszám beszerzési társulás

beléptünk az ausztriai központú „3e” szerszám beszerzési társulásba, melynek fő előnyei a versenyképes árak elérésében nyilvánulnak meg

2005

Let's do it franchize rendszer

A társulás  kialakította Let's DO it márkanéven működtetett szigorú minőségbiztossal működő laza franchise rendszerét melyhez Kelet-Európában elsők között csatlakoztunk.

2008

Elindult a szerszamstore.hu

A szerszamstore.hu oldalon több mint 10.000 termék közül válogathat. Az interneten történő értékesítés forgalma meghaladja cégünk árbevételének 5%-át.

2011

Új szerszámüzlet Győrben

Megnyílt a győri szerszámüzlet a már meglévő és leendő győri partnereink gyorsabb kiszolgálása érdekében.

2016

Fejlesztés Mosonmagyaróváron

Mosonmagyróvári üzletünk 1.000 m2-re bővült. Saját parkoló várja vásárlóinkat. A jelenlegi alkalmazottak száma közel 30 fő

A Flex-Fény képekben

Nálunk mindent megtalál, ami a jó munkához kell!

Partnereink

Tanácsadás

Kérjen ingyenes szaktanácsadást szakértőinktől!

Forgalmazott termékek

Az alábbi termékek széles palettája megtalálható üzleteinkben, vagy a szerszamstore.hu webáruházban

FIGYELEM!

A www.szerszamstore.hu használata függőséget okozhat! Pénzt és időt takaríthat meg, továbbá minden rendelés után pontokat gyűjthet, melyet beválthat a következő vásárláskor!

Kérjen egyedi árajánlatot

A lehető leghamarabb válaszolunk.

Üzlet 01. :

Mosonmagyaróvár Nap utca 48. Tel: +36 96 576 236

Üzlet 02. :

9024 Győr Lajta út 34. Tel: +36 96 310 313

Nyitva tartás:

Üzlet 01:

Hétfő - Péntek 07.00-17.00, Szombat: 08.00-12.00

Üzlet 02:

Hétfő - Péntek 07.00-17.00, Szombat: 08.00-12.00